Wat over mezelf

Na de opleiding oefentherapie Cesar heb ik mij gevestigd in Delft. Eerst in maatschap waarin ik vanuit een stabiele omgeving mijn eigen weg begon te ontwikkelen, maar na 6 jaar ben ik in een gezondheidscentrum zelfstandig begonnen.

Ik begon met diverse nascholingscursussen en ben me in de loop der jaren steeds meer gaan richten op opleidingen in de haptonomie. Deze opleidingen deed ik aan het Wetenschappelijk Instituut voor haptonomie bij Frans Veldman jr. Naast mijn persoonlijk proces veranderde mijn werk steeds meer en paradoxaal genoeg ook steeds minder. Daarom kan ik mij heden ten dage nog steeds oefentherapeut Cesar noemen.

Vanaf 2000 ben ik cliënten in haptonomie gaan begeleiden. En is de praktijk voor zowel oefentherapie Cesar als haptonomie.

Vanaf 2005 heb ik bij Joke de Vries supervisie  en verschillende scholingen gedaan, vooral gericht op autonomie bevordering. Deze hebben een blijvend invloed heeft gehad, zowel privé als in mijn werk.

Na in 2007 moeder te zijn geworden werk ik twee dagen in de week, op maandag en donderdag. In Baukje Kloostra heb ik een goede en leuke collega gevonden die naast mij werkt als oefentherapeut Cesar, fysiotherapeut en bekkentherapeut.